Severdigheter Monterosso

Det finnes et stort utvalg av severdigheter og gjøremål i Monterosso, med mange gamle og vakre bygninger, en utrolig utsikt og vakker natur.

Torre Aurora, festningstårnet som skiller gamlebyen fra nybegyggelsen i Monterosso, er vel verdt et besøk og en klatretur opp trappene for å se på utsikten.

San Giovanni Battista-kirken fra 1200-tallet i gotisk-genovesisk stil ligger i hovedtorget inne i gamlebyen. Fasaden består av hvit og mørkegrønn stripet marmor.

San Franscesco-kirken ligger på en bakketopp med en fantastisk utsikt over Monterosso og Cinque Terre. Kirken er en av de mest populære severdighetene i Monterosso.

Il Giante-statuen er satt opp ved en terrasse nær Fegina-stranden og er selve symbolet til Monterosso. Den representerer Neptun, havets gud.

Båtekskursjoner er en topp måte å oppleve Cinque Terre på, og gir et helt annet perspektiv enn vandrestiene i høyden. Man kan enten besøke forskjellige landsbyer, bortsett fra Corniglia som ligger oppe på en bakketopp, eller ta et avslappende båtcruise akkompagnert av et fantastisk måltid.

Angelos boat tours tilbyr et totimers solnedgangscruise eller et 5 timers Cinque Terre-opplevelsescruise i en tradisjonell fiskebåt fra Monterosso.

Matilde Navigazione tilbyr både vanntaxi-tjenester og en mulighet til å utforske deler av Cinque Terre som ytterst få kjenner til, blant annet en fantastisk badeplass ved en hule i klippene.

Vandringsturer

Den mest populære aktiviteten i Monterosso er utvilsomt å vandre i vakker natur, og det er flere flotte områder egnet for vandring i Monterosso. Les mer om stiene og vandring i Cinque Terre her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: