Hotell Cinque Terre

Det er ikke det største utvalget av hotell i Cinque Terre, men man finner i hvert fall et utvalg av trivelige boutique-hotell og familiedrevde overnattingssteder. Du finner forslag til overnattingssteder i Cinque Terre i menyen til venstre.

Planlegg i god tid

Spesielt i sommermånedene er det i knappeste laget med overnattingssteder, og man kan ikke alltid regne med å finne hotell når man ankommer de forskjellige landsbyene. Man bør derfor bestille overnatting i god tid før man reiser. Hvis man har planer om å overnatte i forskjellige landsbyer, er det lurt å planlegge reiseruten i forveien med tanke på hotellbestilling.

Bruk én landsby som base

En annen mulighet er å ha en base i én landsby og ta dagsturer til de andre stedene man ønsker å oppleve. Det er såpass korte distanser mellom landsbyene i Cinque Terre at dette gjerne er lettere enn å dra med bagasjen fra landsby til landsby, som fort kan bli slitsomt. Hver landsby har togstasjoner som man lett kan ta seg tilbake til overnattingsstedet med etter endt dagstur.

Noe er alltid åpent

De fleste hotellene og restaurantene i Cinque Terre holder stengt fra november til mars/april, men restaurantene samarbeider slik at det alltid vil være minst én restaurant åpen hver eneste dag også i denne perioden.

Pakketur til Cinque Terre

Pakketurer kan korte ned reiseplanleggingen betraktelig. Ofte får du aktuelle tjenester og goder med på kjøpet.

Klikk her for gode tilbud på pakketurer til Cinque Terre.