Hotell Manarola

Hotel Ca D’Andrean får skryt for personlig service og rene, romslige rom med nydelig utsikt over byen – rom med terrasse anbefales. Mot et tillegg blir du servert en rikholdig frokost blant sitrontrærne i hagen. Hotellet har Wi-Fi.

Book dette hotellet.Hotel Marina Piccola ligger sentralt i Manarola, ved vannet, og har nyinnredede rom med steinvegger og moderne, elegant design. Alle rom har TV, og noen har utsikt over havet. Frokost er inkludert i prisen.

Book dette hotellet.La Torretta ligger i et ombygd middelaldertårn på toppen av byen, 500 meter fra jernbanestasjonen. Denne B&Ben går for å ha ypperlig service og stilige og komfortable rom med utsikt over havet. Transport fra jernbanestasjonen kan avtales. Panoramasuiten med utsikt over havet anbefales sterkt.

Book dette hotellet.Arpaiu er et gjestgiveri med 10 leiligheter. Alle leilighetene har fabelaktig utsikt over havet, og fra fellesterrassen på taket i hovedbygget ser du hele kystlinjen! Leilighetene er utstyrt med kjøleskap, TV, vannkoker og kaffemaskin. Vær forberedt på en bratt vandretur opp til gjestgiveriet.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: